PROMOTION

idealpromotion_logo

Ideal Online Promotion.

Er du DJ kan du sende os en mail på lp@idealpromotion.dk for at få tilsendt et ansøgningsskema pr.mail.

Her kan du læse om rammerne for medlemsskab:

Medlemsskab af Ideal Online koster pt 500 Kr pr måned (Beløb er inklusiv moms og man får faktura hver anden måned der er fuldt fradragsberettiget i DJ Regnskabet). (Læs længere nede om det spændende nye tiltag, den såkaldte ‘Buddy Deal’).

Som medlem får man automatisk info om tracks løbende til ens mailbox flere gange ugentligt, hvilket er nemt og tidsbesparende og man får stort set ALT hvad man skal bruge som allround DJ i Danmark af  tracks og remixes via www.idealpromotion.dk

Tracks fra Axwell^Ingrosso, MORTEN, David Guetta, Rihanna, TooManyLefthands osv. – Alt du kender fra Dance Charten og mere til + Radio Hits både af Dansk og udenlandsk oprindelse. Ofte kan der også være promo mixes der ikke udkommer officielt.

Som Ideal DJ er du også eksklusiv leverandør til Danmarks Officielle Dance Chart og det er således det du spiller der er med til at tegne den officielle hitliste herhjemme!

www.idealworld.nu/chart/dancechart

Fra tid til anden serviceres udvalgte Musikvideoer via links til dem der kan afvikle musikvideoer på klub og Remixparts til dem der ønsker at lave deres egne remixes eller mash-ups. (Remixparts er primært på danske artister som eks. Julias Moon, Hedegaard og Medina, men af og til også på udenlandsk repertoire).

SENESTE NYT: (OKTOBER 2015)-LÆS OM DEN NYE BUDDY DEAL

Ideal Promotion indtræder i Dance Chart samarbejde og vil søge at reducere det nuværende DJ kontingent! – Læs nærmere her:

Ideal Promotion er for nylig indtrådt i et samarbejde med M&I Service omkring Dancecharten.

Siden starten i 1998 har der altid været tale om et fastlåst antal af DJ’s på listen, men i takt med den teknologiske udvikling og en ny idé giver det nu god mening at udvide holdet af DJ’s og styrke Danmarks officielle Dance chart.

Ideal Promotion vil med udvidelsen af nye medlemmer kunne sikre flere ugentlige chart returns, mindske chancen for charthype baseret på vennetjenester og vil samtidig kunne gøre et medlemskab super billigt for dig. Og vigtigst af alt servicen forbliver af samme høje kvalitet som Ideal altid har været kendt for med sjove eksklusive mixes, remixparts, videoer m.m!

Buddy-System:

Planen er at indføre et såkaldt ’Buddy-System’ hvor du som DJ vil kunne opnå et medlemsskab af Ideal til en yderst fordelagtig pris!

Tanken bag den nye model er enkel.

Hver DJ der ansøger finder en ’Buddy’ aka et ekstra potentielt medlem der ikke tidligere har været med i Ideal eller indenfor de sidste 18 MDR.  Så vil du og din buddy fremover kunne være med for kun 250 Kr pr. Mand pr måned!*

Ideal Promotion vil naturligvis altid tjekke at det er dygtige / saglige DJ’s der kommer med i klubben. Det skal således være aktive og professionelle DJ’s der er nysgerrige for ny musik som kommer med, og derfor kan man ikke bare foreslå ’hvem-som-helst’ som Buddy.

*For at være i stand til at reducere det nuværende kontingent til ovennævnte beløb, er der en række betingelser der gør sig gældende. Hvis du er interesseret i at høre mere om det nye set-up kan du maile lp@idealpromotion.dk for at få tilsendt ansøgningsskema og PDF der skitserer forudsætningerne for at det nye set-up kan gennemføres.

***************************************************************************************************************************

YDERLIGERE INFO

Når der er nye numre på siden vil Du pr. automatik modtage en mail der informerer herom. Her kan man enten klikke på linket i mailen og gå direkte til det pågældende track eller starte sin download manager der gøre det muligt at hente alt ved hjælp af blot et enkelt klik.

Såfremt du bliver godkendt som bruger af Ideal Online vil du få tildelt Log-In så du har adgang til at downloade al den musik der ligger tilgængelig på siden. Enten via den smarte Ideal Downloader hvor alt hentes med 1 enkelt klik eller på selve sitet.

Siden opdateres flere gange ugenligt med nye tracks som du vil kunne hente i 320 Kbps MP3 format som anses for at være verdensstandarden blandt DJ’s. Om du brænder CDR kopi til eget brug eller om du lagrer musikken som MP3 på din computer for at afvikle fra software eller Usb stick er op til dig.

Tidsfristen for at hente de uploadede numre er minimum 2 måneder.

 

VIGTIGT: Musikken på siden er vandmærket unikt til dig som bruger og må under ingen omstændigheder videregives til 3.mand, Lige som Log-In ikke må udlånes til anden side. Respekter venligst musikken og rettighedshaverne.

Ideal Promotion er for professionelle DJ’s og her kan du hver uge blive opdateret legalt med de nyeste tracks / remixes fra ind og udland.